Våra Chaufförer

Här kan du läsa mer om och få lära känna våra chaufförer som vi är oerhört stolta över. När du hyr buss hos oss kan du lita på att det sitter en erfaren och kunnig chaufför bakom ratten!

Johan Ekman
Johan Ekman
Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor. Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 15 och 17 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på. Som utbildad sommelier älskar jag när maten och drycken möts; hör gärna av er om ni önskar hålla champagne eller vinprovning tillsammans med mig exklusivt för er. På vintern åker jag gärna utförs nere i Dolomiterna och när snön och kylan räcker håller jag lika gärna till i vår lokala backe, Fågelhälla.

signature
Håkan Franzén
Håkan Franzén

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

Mehdi Gharachehdaghi
Mehdi Gharachehdaghi

Jag är född och uppvuxen inom kåren på Ekmanbuss Flexibussitet sedan september, år 2000! Anledningen till att jag har varit trogen till företaget är för att jag har haft dem förutsättningar som jag har behövt för att kunna förverkliga mina drömmar och visioner inom branschen, plus lite till. Med andra ord, dem saker som en resenär kräver, plus det lilla extra! Min fria tid går ju först och främst till mina tre barn och klubben Djurgården! Jag har valt både Ekmanbuss och Djurgården, just på grund av att det är lite finare och lite bättre!

Vasilij Sjindjapkin
Vasilij Sjindjapkin

Mitt namn är Vasilij Sjindjapkin. Bussar har följt mig genom hela mitt liv, från hemlandet Uzbekistan där jag började köra beställningstrafik på 1970-talet, till Sverige där jag har kört för Ekmanbuss i snart 22 år. Det bästa med mitt jobb är att jag varje dag får träffa nya människor och spetsa deras reseupplevelser med hög service och engagemang. Dessutom har mitt arbete tagit mig till fantastiska platser i Sverige och Europa. På fritiden slappnar jag av i mitt hus på landet i Hälsingland, fiskar i någon insjö och hittar gärna en anledning att skruva på bilen. Vi ses på vägen!

Björn Jakobsson
Björn Jakobsson

Hej, jag heter Björn Jakobsson och har förmånen att jobba som ambassadör hos EkmanBuss Flexibussitet. Det som gör mig glad är att få möta människors olika förväntningar oavsett resor nära eller lite längre bort. Något som ligger mig varmt om hjärtat är skärgård, fjäll och att uppleva andra kulturer. Hoppas vi möts i framtiden och får glädjen att dela upplevelser tillsammans. Väl mött och välkomna, Björn Jakobsson.

Ante Carlsson
Ante Carlsson

Hej! Mitt namn är Ante och jag har kört buss sen 1968 (så med mig kan ni känna er säkra!). Jag prövade även på att köra tankbil och långtradare under ett par år under 90-talet innan jag började köra för Ekman igen där jag stortrivs. På fritiden umgås jag ute i Vaxholm där jag bor. Jag är gedigen djurälskare och kan mecka. Hoppas vi ses på bussen!

Henrik Palmqvist
Henrik Palmqvist

Henrik Palmqvist, Född 1981. Kört yrkestrafik sen jag var 18 år. Långtradare i 10 år, varav 7 år på utlandet. Buss sen 2010. Älskar mitt jobb, kontakten med kunderna och friheten som man har. Man får uppleva platser och sevärdheter man annars troligtvis inte hade kommit till. På EkmanBuss sköter vi våran egen buss, och får alla förutsättningar som vi behöver för att ge kunden det där lilla extra. Det värdesätter jag högt.

Jan-Erik Ström
Jan-Erik Ström

Hej! Jag har under mitt yrkesliv jobbat inom skolans värd. 1975 började jag köra turistbuss, först på deltid som senare övergick till heltid. Mitt motto har alltid varit att kunden skall få en lugn och trygg upplevelse av resan och även god service och trevligt bemötande.

Christer Ahlm
Christer Ahlm

Jag tog mitt busskörkort 1990 och körde extra för SL i en del år innan jag kom i kontakt med Johan Ekman på mitt ordinarie jobb på charterflyget där jag arbetade som kabinchef i 40 år. Jag kör helst bara körningar över dagen men ibland kan det även bli andra körningar. Har ju alltid arbetat med service och försöker få mina resenärer att känna att resan till och från skall även den vara en upplevelse. Säkerhet och mjuk körning är prioriterat.

Jeya Balu
Jeya Balu

Hej! Född i Indien, adopterad som liten till detta fantastiska land Sverige. I Indien är det sällsynt med kvinnliga turistbussförare. Jag tog körtkort Dec 1989, har kört alla slags lätta och tunga fordon: personbil taxi,budbil, lastbil och buss. Jag älskar att köra, allt som rullar på hjul! Jag tar vara på varje tillfälle att få vara bakom ratten, köra glada bussgäster till olika önskade destinationer. Det känns extra speciellt att köra på detta härliga, personliga och familjära företag EkmanBuss Flexibussitet som har stora mål att hålla hög standard och superb service och uppfylla drömmar för våra bussgäster, som jag gärna bidrar med på mitt sätt. Min stora passion i livet är att inspirera människor till bättre hälsa på alla plan. Kosten är viktigt i mitt liv, tränar yoga och meditation regelbundet. Håller kurser i det också. Jag är som lyckligast när jag får bidra med något meningsfullt för andra människor.

Jesus Muhimpundu
Jesus Muhimpundu

Jesus Marie Joseph Muhimpundu heter jag. Gillar köra tunga fordon och att köra på Ekmanbuss som turistbusschaufför är det bästa som hänt mig i min karriär. Att hålla högstandard på våra bussar och ambitionen att ger allra bästa service åt våra kunder är nåt jag saknade då jag jobbade nån annanstans, kollegor är också super bra. I övrigt är jag far till 2 fantastiska söner 13 och 8 år som jag gärna delar tid med när jag är ledig! Vi reser eller spelar basket tillsammans! Att bli pilot var min drömyrke när när var liten men nu blev jag mark pilot istället! Vi ses ombord!

Emrullah Korkut
Emrullah Korkut

Hej! Redan när jag var en 12åring unge ville jag bli en stolt förare/åkare som min pappa. Och nu är man där idag som 34 åring och har kört nästan alla möjliga fordon som går på vägen. Inte kanske som åkare men som absolut stolt förare som har båda pappas erfarenheter och det stora intresset som alltid funnits i, med sig. Samtidig så är det extremt viktig att kunna hitta rätt arbetsgivare som gör drömmarna verkligt. Det har jag hittat och är glad för. På fritiden umgås jag med min allra viktigaste familjen och när jag hittar luckan så absolut runt ett biljardbord eller vid bilen med ett verktygslåda som är en hobby. Målet är att sätta kunden i fokus, kunna leverera den service som våra gäster förväntar sig, göra det omöjliga möjligt för alla. Och framföra våra fordon på ett säkert sätt när våra gäster sitter ombord. Då er säkerhet är vår prioritering. Ses ombord! MOTTO: Kör försiktig då människan har inga reservdelar.

Örjan Carbo
Örjan Carbo

Hej! Jag heter Örjan och kör för det mesta Ekman 22. Jag har kört över hela Europa under min långa turistbusskarriär, men föredrar nu att köra mer lokalt. Mig träffar ni om ni åker i ett litet sällskap på dagsturer i Stockholm eller lite längre bort. På fritiden umgås jag gärna med min Amerikanska fru ute på sommarstället på Värmdö. Vi ses!

Adel Mezzi
Adel Mezzi

Det finns inga bättre än att få göra det jag älskar mest, vara ute på vägarna och speciellt bakom ratten på en buss. Det har varit roligt att få prova på lite olika tunga fordon, lastbilar och bussar från upp i norr och nere i Stockholm, jag bodde tidigare i Luleå. På fritiden är jag mest hemma och njuter av att vara med min fru och son. Det glädjer mig att få vara er förare och ta er ditt ni ska. Vi ses!

Hyr buss idag!

Kontakta oss för att hyra buss i Stockholm eller övriga Sverige. Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt busspaket bara för dig!

ekmanbuss

Läs nästa

Vi på kontoret