Våra chaufförer | EkmanBuss Flexibussitet AB

Våra Chaufförer

Här kan du läsa mer om och få lära känna våra chaufförer som vi är oerhört stolta över. När du hyr buss hos oss kan du lita på att det sitter en erfaren och kunnig chaufför bakom ratten!

Johan Ekman
Johan Ekman
Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor. Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 15 och 17 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på. Som utbildad sommelier älskar jag när maten och drycken möts; hör gärna av er om ni önskar hålla champagne eller vinprovning tillsammans med mig exklusivt för er. På vintern åker jag gärna utförs nere i Dolomiterna och när snön och kylan räcker håller jag lika gärna till i vår lokala backe, Fågelhälla.

signature
Håkan Franzén
Håkan Franzén

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

Mehdi Gharachehdaghi
Mehdi Gharachehdaghi

Jag är född och uppvuxen inom kåren på Ekmanbuss Flexibussitet sedan september, år 2000! Anledningen till att jag har varit trogen till företaget är för att jag har haft dem förutsättningar som jag har behövt för att kunna förverkliga mina drömmar och visioner inom branschen, plus lite till. Med andra ord, dem saker som en resenär kräver, plus det lilla extra! Min fria tid går ju först och främst till mina tre barn och klubben Djurgården! Jag har valt både Ekmanbuss och Djurgården, just på grund av att det är lite finare och lite bättre!

Ante Carlsson
Ante Carlsson

Hej! Mitt namn är Ante och jag har kört buss sen 1968 (så med mig kan ni känna er säkra!). Jag prövade även på att köra tankbil och långtradare under ett par år under 90-talet innan jag började köra för Ekman igen där jag stortrivs. På fritiden umgås jag ute i Vaxholm där jag bor. Jag är gedigen djurälskare och kan mecka. Hoppas vi ses på bussen!

Michael Ståhl
Michael Ståhl

Micke heter jag och har blivit Ekman ambassadör på äldre dagar. Jag har tidigare arbetat inom den grafiska branschen och hade väl aldrig tänkt mig att få köra omkring i dessa ståtliga bussar, men här är vi nu och jag trivs som fisken i vattnet! För mig är alla lika värda, förskolebarn, fotbollslag, företag eller varför inte Greta i Gnarp, alla förtjänar att då uppleva Flexibussitet.

Christer Ahlm
Christer Ahlm

Jag tog mitt busskörkort 1990 och körde extra för SL i en del år innan jag kom i kontakt med Johan Ekman på mitt ordinarie jobb på charterflyget där jag arbetade som kabinchef i 40 år. Jag kör helst bara körningar över dagen men ibland kan det även bli andra körningar. Har ju alltid arbetat med service och försöker få mina resenärer att känna att resan till och från skall även den vara en upplevelse. Säkerhet och mjuk körning är prioriterat.

Jesus Muhimpundu
Jesus Muhimpundu

Jesus Marie Joseph Muhimpundu heter jag. Gillar köra tunga fordon och att köra på Ekmanbuss som turistbusschaufför är det bästa som hänt mig i min karriär. Att hålla högstandard på våra bussar och ambitionen att ger allra bästa service åt våra kunder är nåt jag saknade då jag jobbade nån annanstans, kollegor är också super bra. I övrigt är jag far till 2 fantastiska söner 13 och 8 år som jag gärna delar tid med när jag är ledig! Vi reser eller spelar basket tillsammans! Att bli pilot var min drömyrke när när var liten men nu blev jag mark pilot istället! Vi ses ombord!

Örjan Carbo
Örjan Carbo

Hej! Jag heter Örjan och kör för det mesta Ekman 22. Jag har kört över hela Europa under min långa turistbusskarriär, men föredrar nu att köra mer lokalt. Mig träffar ni om ni åker i ett litet sällskap på dagsturer i Stockholm eller lite längre bort. På fritiden umgås jag gärna med min Amerikanska fru ute på sommarstället på Värmdö. Vi ses!

Ingemar Persson
Ingemar Persson

Jag finner det inspirerande att jobba för Ekmanbuss på så sätt att service till gästerna/ kunderna är det viktigaste. Särskilt på Ybuss, att serva landsbygden. Vi ses längs Norrlandskusten!

Aron Sundberg
Aron Sundberg

Ända sedan jag var en liten grabb har jag vetat att jag skulle bli busschaufför. Jag började att köra buss 2008 och gjorde ett uppehåll för studier på universitetet under pandemin. Efter studierna valde jag att fortsätta som busschaufför då jag älskar att köra fordon, se nya platser och framför allt att möta nya människor varje dag. Att möta kunden och överträffa deras förväntningar genom att hålla en hög servicenivå gör min dag. Om jag får en körning till en skidort åker jag mer än gärna längdskidor.

Hyr buss idag!

Kontakta oss för att hyra buss i Stockholm eller övriga Sverige. Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt busspaket bara för dig!

ekmanbuss

Läs nästa

Vi på kontoret