Vi på kontoret | EkmanBuss Flexibussitet AB

Vi på kontoret

Här kan du läsa om oss som sitter i Trafikledningen och för det mesta är på kontoret men som ibland kommer ut som chaufförer också.

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor. Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 15 och 17 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på. Som utbildad sommelier älskar jag när maten och drycken möts; hör gärna av er om ni önskar hålla champagne eller vinprovning tillsammans med mig exklusivt för er. På vintern ser åker jag gärna utförs nere i Dolomiterna och när snön och kylan räcker håller jag lika gärna till i vår lokala backe, Fågelhälla.

Fredrik Anrin

Verksamhetschef EkmanBuss Flexibussitet

Fredrik Anrin är mitt namn och jag har jobbat på EkmanBuss sen juni 2016. Vad som driver mig är variationen i yrket som konstant bjuder på nya utmaningar, härliga gäster och spännande uppdrag. Att utöver detta även se våra chaufförer utvecklas, trivas på sitt jobb och uppskattas av våra gäster är väldigt givande för mig. Ingen dag är den andra lik, och jag finner att jag fortfarande efter dessa år vaknar på morgonen med ett driv och en vilja att göra just Din resa speciell. När jag inte befinner mig på kontoret finner du mig med en gitarr tillsammans med vänner, i springspåret eller på resande fot mot en plats jag tidigare aldrig varit på. Jag hoppas vi hörs!

Håkan Franzén

Ekonimichef och Chaufför EkmanBuss Flexibussitet

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

Tove Holmergen
Tove Holmergen

Trafikledare EkmanBuss Flexibussitet

Jag lärde känna Johan Ekman vid 17 års ålder då jag under en kortare tid jobbade med sälj på Srömma/EkmanBuss. Jag hade svårt att hålla mig utanför Trafikledningens jobb, och la mig ofta i deras dagliga planeringar. Detta märkte Johan av och snart fick jag ta hand om företagets största och mest utmanande kund Tumlare. Efter att ha tagit 10 års paus i förskolans tecken var jag ”hemma” igen på EkmanBuss hösten 2018. Från hösten 2019 är jag mammaledig med min älskade dotter Leona, och tillsammans flyttade vi till Östersund i början av 2020 där vi nu befinner oss. Jag känner mig hemma på EkmanBuss då jag hellre gör saker extra noga än att ta genvägar och gå hem tidigt. Vi ses!

Hyr buss idag!

Kontakta oss för att hyra buss i Stockholm eller övriga Sverige. Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt busspaket bara för dig!

ekmanbuss

Läs nästa

Ekmans Historia