Vi på kontoret | EkmanBuss Flexibussitet AB

Vi på kontoret

Här kan du läsa om oss som sitter i Trafikledningen och för det mesta är på kontoret men som ibland kommer ut som chaufförer också.

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor. Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 15 och 17 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på. Som utbildad sommelier älskar jag när maten och drycken möts; hör gärna av er om ni önskar hålla champagne eller vinprovning tillsammans med mig exklusivt för er. På vintern ser åker jag gärna utförs nere i Dolomiterna och när snön och kylan räcker håller jag lika gärna till i vår lokala backe, Fågelhälla.

Marcus Lindén

Trafikledare EkmanBuss Flexibussitet

Kommer snart!

Ossian Falk

EkmanBuss Flexibussitet Sälj

Kommer snart!

Håkan Franzén

Ekonimichef och Chaufför EkmanBuss Flexibussitet

Charmen med arbetet är att jag delar min tid mellan siffror och körande där just kombination är tjusningen, då jag även kör flera av våra resor när jag inte sköter ekonomin. Att kunna påverka både sin egen situation och företaget, är det jag gillar med att jobba på EkmanBuss och Ekmanresor. Även företagets uttalade ambition att hålla en hög servicenivå är också något som både tilltalar och triggar mig. På Fritiden prioriteras familjen och då i första hand hustrun nu när barnen är utflugna. Om tid och möjlighet fanns skulle jag gärna ta upp körsången igen.

Lukas Nylén

Verksamhetschef EkmanBuss Flexibussitet

Kommer snart!

Tove Holmgren
Tove Holmgren

Säljare

Jag lärde känna Johan Ekman vid 17 års ålder då jag under en kortare tid jobbade med sälj på Stömma/EkmanBuss. Jag hade svårt att hålla mig utanför Trafikledningens jobb, vilket Johan snappade upp fort och snart fick jag ta hand om företagets största och mest utmanande kund Tumlare som krävde att allt var perfekt, rätt buss och rätt chaufför, inget annat. Efter att ha tagit 10 års paus i förskolans tecken var jag ”hemma” igen på EkmanBuss hösten 2018. Under pandemin flyttade jag till Östersund. Jag sköter mitt jobb mestadels hemifrån, men dyker upp på kontoret då och då. I min signatur står säljare, men jag har många strängar på min lyra. Älskar nyanserna i arbetet och att man har möjlighet att följa med en kund från första kontakt till fullbordad leverans. Allt sitter i detaljerna!

Hyr buss idag!

Kontakta oss för att hyra buss i Stockholm eller övriga Sverige. Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt busspaket bara för dig!

ekmanbuss

Läs nästa

Ekmans Historia